SHIPPING & RETURNS

FRAKT
Fraktkostnaden är 49 SEK. 

För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela viss information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering. De fraktbolag vi samarbetar med är PostNord.

LEVERANS

Våra normala leveranstider är 5 dagar men åtar oss rätten till 30 dagar om det uppstår omständigheter som är utanför vår kontroll. Observera att beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå, utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid, kan du kontakta oss via e-post till zeitcare@gmail.com.

ÅNGERRÄTT
Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt:
Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss på zeitcare@gmail.com. I ditt meddelande ska namn, adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returen gäller framgå klart och tydligt. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur. Produkterna bör därför skickas väl paketerade och i ursprunglig förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.  

Ångerrätten gäller inte vid:

  • Öppnad förpackning
  • Om det har gått mer än 14 dagar sedan du mottagit din produkt.
  • Om varan inte lämnas tillbaka till oss i samma skick som den hade när den levererades till kunden. 

REKLAMATION OCH KLAGOMÅL 
Vi besiktigar alla produkter innan de skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller fel expedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. Klagomålet ska skickas till zeitcare@gmail.com omedelbart efter att defekten har upptäckts.

Hur går du tillväga vid reklamation?
Eventuella fel och defekter ska alltid reklameras till zeitcare@gmail.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Om ZEIT CARE inte lyckas att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar ZEIT CARE dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden.